perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantaita

Tästä kasasta on tulossa minulle kesäpaita. Samasta langasta ( Novitan Miami) olen jo yhden teelmyksen tehnyt, oikein mallista sen tein, tämä nyt työnalla oleva on omasta päästä...
Otin vain vähän koko-osviittaa lehdestä. Keltainen on luonnossa aika paljon kirkkaampi kuin kuvassa ja koska halusin vähän lisäväriä niin neuloin joukkoon vähän muitakin värejä.
Päivän kissakuva on Paronista. Tänään oli siivouspäivä ja molemmat kissat joko inhoavat tai pelkäävät pölynimuria. Tästä siis seurasi hurja huushollin ympäri säntäily ja juoksu. Siinä tohinassa Paroni sitten kaatoi toisen pöydällä olevista vesikupeista ja sitten imurointi muuttui osittaiseksi lattianpesuksi, kun vettä oli pöydällä, tuoleilla sekä aika paljon myös lattialla.
Ja herra itse näyttää parvekkeella siltä että; jaa mää vai?
No sehän oli vain vettä ja kuitenkin olisi pitänyt pestä kivet ja kippo joten siinähän se sitten tuli hoidelluksi.
Parvekepuutarhasta olen onnistunut hukuttamaan orvokit, muuten siellä kasvit ja kukat voivat suhteellisen hyvin. Tomaattiin on tullut uusia pienen pieniä alkutomaatteja ja Basilikakin on pysynyt hengissä. Tein tänään tomaatti-basiligasalaattia(kaupan tomateista vielä) ja kyllä maistui hyvälle!!
Aurinko paistaa ja on viikon kaunein sekä lämpimin päivä tähän asti, huomenna potkaisen skootterin käyntiin ja menen vähän ajelulle:) sitä siis odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti