lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannusta

Juhannusaattona olin Riihikoskella sisareni luona. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli ihana kesäfiilis. Syötiin hyvin ja
Jälkiruualle ajelimme muutaman kilometrin päähän paistamaan muurinpohjalettuja. Pöytä katettiin vanhan ison koivun alle ja hyvää oli; lettuja, omena-kanelihilloa, raparperihilloketta, vanilijakastikevaahtoa ja kahvia kauniista kupeista. Ihana kesäilta kului sangen joutuistasti ja olikin jouduttava takaisin Riihikoskelle, että halukkaat pääsivät saunaan.
Myöhemmin illalla ajelimme Yläneelle katselemaan kokkoja.


Viikolla kävin Turussa ja vierailin myös Taija ja Lauran uudessa kodissa. Olikin tosi kiva asunto jossa oli tilaa vähän enemmän kuin edellisessä ja ihana iso keittiö. Olen tosi onnellinen heidän puolestaan.
Nämä kauniit langat ovat Lai-Lai-Laikalankaa ja kotiutuivat tänne Auraan odottelemaan tietoa siitä miksi haluavat muotoua..

Tässä on kuva ratsutilan viimeisestä hevosesta apilaniityllä...löysin tämän pikku hevosen pihalta ja ehdin pelastaa sen ennen kuin se joutui ruohonleikkuriin. Nyt sen laiduntaa lautakuorman vetoaisan päällä:)

Vielä kuva juhannuspäivän aamiaisesta. Mansikoita ja vanilijakastiketta, hyvää oli:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti