sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Tumput suorana...

Joulu oli ja meni ilman sen kummempia kommervenkkeja ja Vuosikin vaihtui samalla tyylillä,
Joulun alla tein uuden aluevaltauksen ja tein Omaa kosteusvoidetta ja rasvaa käsille/jaloille..ihan kivan tuntuista tuli ja ilman mitään myrkkyjä. Etiketteihin pitää vissiin vähän panostaa.
Joulupukki muisti, että tykkään kauniista kupeista ja paketista tuli tämä kaunotar. Ei haittaa vaikka ulkona olisi miten huono keli kun tästä aamukaffetta juo :)
Tapaninpäivänä syötiin Taija ja Lauran kanssa vähän erilainen jouluateria; rapuja ja pääruuaksi itämaisittain marinoitua possun sisäfilettä, Hyvää oli.

Mutta ei täällä ole tumput suorana istuttu joulun jälkeenkään...
On valmistunut ja jo myytykin ohuesta vironvillasta neulottu Aquila. Tästä tuli kyllä aika iso, suora yläreuna on n 205cm :) Villa tuntui neuloessa karhealta sormiin joten liotin sen pingotusvaiheessa hiustenhoitoaineessa.
 Nyt viimepäivät olen urakoinut Turkuun Sirkkalan päiväkeskukseen miehien tumppuja ja sukkia. Niillä on kyllä niin suuret kädet ja jalat :) Ensimmäiset neuloin 3,5 puikoilla mutta niistä tuli ihan järkyttävän suuret joten vaihdoin seuraaviin ½-numeroa pienemmät.
 Tämän projektin yhteydessä opin neulomaan intialaisen peukalokiilan ja se tuntuu niin kivalta ja istuvalta, että pitää varmaan neuloa itsellekin villatumput
 Langat ovat olleet ulkona pakastumassa ja
Verigreipit ovat tulleet kauppoihin, nam
Ja kissakuvassa on Tiiti Tipsukka :)

Onhan tässä taas tullut puuhasteltua kaikenlaista, saa nähdä mitä seuraavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti