sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Postia

Taas on postilaatikossa ollut pari ihanaa pakettia;
Kolmas ihana Myrna hellalle:) Enempää en näitä tarvitsekkaan, kun seuraavana hakusessa on Myrna-kahvipannu neljännelle levylle kapusta-astiaksi. Olen sen jo löytänytkin Huuto-netistä, mutta olen hukannut käyttäjätunnukseni ja uusia saa vain arkipäivinä..
Toisessa paketissa oli;
Kaksi näitä hienoja aamukahvikuppeja. Juuri sopivan kokoinen kuppi aamulla kahvia juodessa ja malli on aika kiva, kun ei ole tyypillinen Neuvostoliitossa tehdyille teekupeille, kahvi ei jäähdy turhan äkkiä tässä kupissa.
Novitan Purosta aloitin neuletakin ja se onkin jo hyvässä vauhdissa, takakappale valmis ja etukappaleet nyt puikolla.
Kävimme myös pikaisella kirppiskierroksella Kaarinassa ja Raisiossa josta löysin ainekset hienoon kerrosvatiin joka on suunnitelmissa. Siitä kuvia sitten, kun inspiraatio on iskeyt ja olen saanut sen valmiiksi:)
Ulkona on jo jotenkin keväine tuntu toki vielä on lunta ja jäätä, mutta valoisa aika on jo selvästi pidempi. Viime viikolla olimme elokuvissa Turussa ja sillä reissulla ostin jääpiikit kengänpohjiin nyt voi vähän rennommin kävellä ulkona ilman apukeppejä. Huomasin, että käytin tekosyynä sitä etten uskaltanut lähteä muka ulos, kun on liukasta...Elokuva oli "Kaappaus" oli se ihan hauska, mutta...8.2 tulee ensi-iltaan hauskanoloinen " 21 tapaa pilata avioliitto" sitä ajattelin seuraavaksi meneväni katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti