lauantai 26. toukokuuta 2012

kaksi sanaa suorituksesta; uusiks meni..

Voi PÖH..kertalleen jo kirjoittelin jutut ja liitin kuvat, mutta sitten kaikki hävisi. Ei siinä sitten muua auta kuin kirjoittaa uudestaan.
Tänään hain postista kissoille kiipeily-raapimispuun parvekkeelle
Tätä kootessani tuli täysin selväksi, että on onni etten ole alkanut rakennushenkilöksi . Niin meni hermo tätä rakentaessani vaikka osia oli vain 9 ja kahta eri sorttia ruuveja. Kaikki alimmaiset tolpat kävi kaikissa reijissä ennen kuin sain tason sopimaan ja hiki tuli...
Tiiti kävi heti tutkimassa, että mikäs se siihen on tullut, mutta Paroni valtasi paraatipaikan

Ja siellä hän viihtyikin pitkän tovin tarkkaillen lintuja ja kaikkia muita alapuolellaan liikkuvaa. Tämä oli siis hyvä ostos:)
Vähän olen nyt myöhemmin ajatellut, että pitääkö minun vielä siirtää tuota ylähyllyä? Nyt ne ovat keskimmäisen tason kanssa päällekäin ja luulen, että Paronin olisi helpompi pompahtaa ylös jos ei tarvitse olla ihan niin kamalan notkea:)

ja lopuksi kuva kukkatasosta parvekkeelta. Nyt on kasvit ostettu, kun katostakin roikkuu tomaatti ja yksi kukkasysteemi, pöydällä ja pikkujakkaralla on orvokkipurkit. Saas nähdä miten onnistun, kun parvekkeella on aika kuuma koska laseja ei voi avata ettei kissat putoa. No kunhan antaa vettä tarpeeksi niin eiköhän tässä hyvin käy:) Ihanaa, kun on kesä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti