torstai 22. marraskuuta 2012

Joulu puuhasteluja

Kaunis Amaryllis-kimppu olohuoneen pöydällä muistuttaa, että joulu on jo ovella...Lahjoja olen  pikkuhiljaa värkännyt ja hommannut pakkausta odottelemaan.
Oikeastaan olen aika hyvässä vaiheessa näiden juttujen kanssa sillä vain yksi ihminen on enää "ongelmana" tai siis se mitä hänelle hommaisin..
Joulua vietetään melkein koko porukan voimin Riihikoskella ja odotan sitä jo kovin. Olen myös päättänyt, että jouluna saan syödä ihan just sitä mitä haluan, Fazerin sinistä, Gröna Guloreita, juustoja jne..nam:)
Mutta nyt taas neuleen pariin jotta saan sen ajoissa valmiiksi, kuvia ei voi laittaa jos joku vaikka käy täällä kurkkimassa:))

lauantai 17. marraskuuta 2012

Kädentaito-messut Tampere 2012

Eilen aamutuimaan suuntasimme auton nokan kohti Tamperetta ja Kädentaito-messuja.
Vähän jännitin, että miten sujuu autoon meno ja ulos tulo...No, hyvin sujuivat molemmat kaikissa pyhsähdyspaikoissamme.
Ilma oli kaunis ja matka sujui ongelmitta. Ruuhka pysäköintipaikoille alkoi jo ennen moottoritieltä poisumista ja kohtuullisen matelun jälkeen ihmettelimme mihnin pistetään auto, turhaan murehdittiin sillä ystävällinen pysäköinninvalvoja ohjasi meidät sulkunauhojen sisäpuolelle parkkeeraamaan parhaille paikoille vaikkei minulla sitä Inva-lappua ollutkaan.Pyörätuoli oli takahotlarissa sillä en uskaltanut lähteä koko päiväksi liikkeelle pelkillä sauvoilla
Lippua ostaessamme koimme toisen iloisen yllätyksen sillä sisareni pääsi sisään ilmaiseksi, minun avustajani.
Väkeä oli valtavsti ja tungos aikamoinen, mutta kiersimme kaikki kolme hallia ja muutamia hankintojiakin tuli vähän tehtyä:
Tämä ihana killutin katoon. Toteutettu vanhoista hopealusikoista, kristalliprismoista ja rautalangasta, Hieno!

Tämä ihana Handun lanka, ehkä joku pieni huivi tai muu kaulan lämmitin...

Ja tämä ihana kaulakoru, kaiken värisiä kiviä, ei ole niin väliä minkä värisiä vaatteita on päällä sillä nämä sopivat kaikkeen.
Messujen jälkeen menimme Heselle syömään roskaruokaa ja paikalliseen City-markettiin ruokaostoksille. Päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja suurta vaihtelua minulle joka nyt olen kohta kaksi kuukautta kököttänyt enimmäkseen sisällä ja se, että pääsi "isoon" ruokkauppaan oli myös kiva juttu sillä viime viikkoin jos olen kauppaan päässyt niin se on ollut joko Riihikosken tai Auran Sale
Nyt lan katsomaan tv.stä tämän vuoden Syksyn Säveltä.

perjantai 9. marraskuuta 2012

Kotona taas:)

Onpas paljon aikaa vierähtänyt siitä, kun olen viimeksi tänne jotain kirjoittanut.
Syyskuun 22.päivä olin lähdössä skootterin kanssa pyöräsuojasta liikenteeseen ja sitä ulos kammetessani tapahtui onnettomuus jossa skootteri kaatui vasten oikeaa polveani sillä seurauksella, että edessä oli suuri polvileikkaus, viikko sairaalassa ja toista kuukautta evakossa sisaren luon, kun pyörätuolin kanssa en oikein tänne omaan kotiini mahtunut.
Tänään olen joka tapauksessa kotiutunut koska nyt saan varata jalalle puolella apinolla ja pystyn paremmin liikkumaan keppien kanssa. Pyörätuoli on parkissa rappukäytävässä sitä varten, että pääsen vaikka kauppaan jos on tarvis.
Sukkia on syntynyt vino pino sairastelun myötä, jopa niin paljon, että kärsin jo akuutista sukkaähkystä:)
Nyt on puikoilla dropsin Alpacasta kolmas yritys neuletaksita...Olen vissiin aikaisemminkin todennut, että minulla on kolmen aloituksen syndrooma:) Kuvia sitten, kun saan toimeksi