tiistai 28. helmikuuta 2012

Silkkisukka

Sukkaähkystä huolimatta neuloin itselleni tälläiset silkki-pitsisukat
Lanka on Tallinnasta kotiutettu Regian Silk joka löytyi varastoista.
Nyt kuvaa katsoessani huomaan, että kantalappu olisi saanut olla pikkuisen isompi/pidempi, mutta ei se nyt niin kamalsti haittaa..pidän nämä ihanuudet itselläni.

perjantai 24. helmikuuta 2012

Kevät keikkuen tulevi:)

Vai miten se meni?:)
Tänään joka tapauksessa kauppareissullani huomasin, että pihalta oli sulanut jo iso läntti lunta. Ja sehän tietää sitä, että kevättä on jo ilmassa, aika lyhyeksi tämä todellinen talvi nyt sitten vissiinkin jäi. Kevään kunniaksi ostin kaupasta nämä kauniit kukat kotiin:)
Neuleita on kesken; neulejakku merinovillasta, puuvillapaita Novitan Miamista ja erinäinen määrä sukkia...pikku hiljaa kaikki vähän vuorotellen valmiiksi työstän.
Ja nyt perunan keittoon.

tiistai 21. helmikuuta 2012

Vielä viikonlopusta

Tämä kaunis kissaherra todennäköisesti muuttaa tänne minun talouteeni. Ajankohta on vielä vähän auki tuleeko hän keväällä vai syksyllä:) Hieno herra ja koksa hän on tottunut laumassa elämään niin luultavasti mukana seuraa myös hänen sisarensa. Nyt vaan tarvikkeita hankkimaan...
Niin ja sitten vielä kuva samissukista. Hyväntuulensukat Veetille ja itselle. Ihanan kesäinen Nalle-lanka  ja niin kuin huomaat höyrytys puuttuu vielä, mutta niin puuttuu toinen sukkakin Veetin sukkaparista:) ei muuta kuin neulomaan

Hiihtokoulussa Hirvensalmella

Viime viikonloppuna ajelimme Turusta Hirvensalmelle hiihtokouluun. Tässä jo varusteet valmiina odottelevat. Lumikengät olivat minulle koksa olen päättänyt etten ikinä koske suksiin jollei ole pakko:) sen verran traumaattinen on edellinen kokemus josta on aikaa jotakuinkin 30 vuotta..pitkä muisti.
Ilma oli mitä mukavin ulkoiluun. Veetin monot ja sukset olivatkin sitten eriparia ja hän matkusti mukavasti "taksilla" niin kuin itse asian ilmaisi. Pulkalla kiisi suksien perässä...:)

Uurastimme itsemme Puulaveden rannalla olevalle laavulle jossa tietysti nautimme oivaksi retkilounaaksi paistettua makkaraa ja kuumaa mehua. Mukavaa oli paria kaatumista lukuunottamatta, kiitos oppaalle Hannulle.
Kotimatka meni mukavasti, turvallisesti ja niin kuin tavallista paluumatka tuntui lyhyemmältä kuin menomatka...

torstai 16. helmikuuta 2012

Korjaus edelliseen

Lanka josta puseroa teen on Novitan Miami. Kivan tuntuinen 50% puuvillalanka:)

Lankeemuksia:)

Kävin tänään paikallisessa Masku-kaupassa ja näihin lankesin;
Tämä Novitan Malibu oli pakko ostaa kotiin se on niin kivan värinen ja mallikin on ollut katsottuna jo valmiiksi.

Ja kuinka ollakkaan myös tämä ihana ruusuinen pyykkipoika löysi tiensä minun ostoskärryyni:)) Nyt vaan muistilappuja kirjoittamaan että tämä pääsee varsinaiseen virkaansa

lauantai 11. helmikuuta 2012

Täydennystä

Tyttäreni kävi tänään ja toi tullessaan täydennystä puikkovarastoon. Kahdet neliskanttiset sukkapuikot 2,5 ja 3.set. Olen tykästynyt näihin neliskanttisiin ja puisia ei Turusta löytynyt joten tilattiin porukassa Englannista, tilasin myös yhden 80cm kaapelin Piikkopirrasta olen kaapelit normaalisti ostanut, mutta nyt siellä ei ollut tarvitsemaani. Onneksi sillä Englannista sai halvemmalla:)

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tulosta odotellessa

Illan vaalitulosta odotellessa on tälläinen puseron teelyms käsittelyssä. Kuva tuli valitettavasti pystyyn, mutta kyllä siitä vissiinkin selvää silti saa:)
Lanka on tyttäreni Tallinnasta tuomaa Titan Wool.ia 100%  Lana Merinoa
Ulkona on - 14 pakkasta ja tuultakin näyttää olevan, mutta kauppaan on pakko piipahtaa koska talossa ei ole valkosipulia ja sitä tarvitaan päivän ruokaan, jos kaupat nimittäin ovat näin vaalipäivänä auki.