maanantai 25. heinäkuuta 2011

Tämä unohtui..

Tämän unohdin eilen esitellä..Ihana huivikirja jonka sain tyttäreltäni. Mallit ovat ihania, mistäköhän uskaltaisi aloittaa?

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kesälomamatkalla Hirvensalmella :=)

Tämän vuoden kesälomamatka suuntautui Hirvensalmelle pikkusisaren hoiviin. Matka meni mukavasti vaikka autossa olikin sellainen viileän saunan lämpötila.
Perillä meitä odotti kaunis Puulaveden maisema..voiko ihminen kauniimpaa kotimaisemaa toivoa? Tosin tässä kuvassa ukkonen oli läsnä..saunottiin, juteltiin ja oltiin porukassa. Ihanaa!! Niin ja syötiin melkein kokoajan:=)
Savustuspöntössä valmistuvat ihanat järvikalaherkut,  savustettuja muikkuja, ahventa ja pikku siikoja, NAM

Lauantaina kävimme tutustumassa Kissakosken sähkömuseoon jossa muun mielenkiintoisen lisäksi oli punaisia Lumpeenkukkia..en ole ennen näihin törmännyt. Hienoja!! Tai ei nämä nyt ihan siellä museossa olleet, mutta aika läheellä..onneksi oli asiantunteva opas mukana.

Lauantaipäivän kruunasi hääkakku!! Kummityttöni meni salaa avioliittoon pari viikkoa sitten ja yhteisiä hääkaffeja juotiin lauantaina ihana Passion-mangomoussekaakun kera. Ihanaa kaakkua Paljon Onnea tuoreelle avioparille:=)

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Sukkaa pukkaa

Puikoilla ovat kesävoit. Malli on helposti päähän jäävä ja minusta aika nätti. Lankana  Tallinnasta kotiutettu Italialainen 100% villalanka Mukavaa neuloa. Tätä minulla on myös valkoisena.

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Miten niin pidän ruusuista?

Taas kukkii pöydällä iloinen keltainen ruusukimppu. Onneksi ovat näin kesäaikaan halpoja ostaa.
Viikolla valmistuivat Regia Bamboosta pitsisukat jotka jo lähtivät kiertoon. Saaja oli ylen tyytyväinen sukistaan:=) Nyt on puikoilla itselle puuvillasukat kesäkäyttöön. Myös torkkupeiton paloja syntyy tasaiseen tahtiin niitä, kun on helppo ja hauska neuloa ajattelematta mitään ja tv.tä katsellessa