torstai 31. maaliskuuta 2011

Juu, joulua pukkaa:)

Melkein kaikki lahjat on saatu valmiiksi( yhdessä paketissa on vain lankakerä:) ja huomenna lähdetään viime joulun viettoon Hirvensalmelle, kruunut päässä:) Voi kun mukavaa!!

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tarkennuksia

Kiirettä pitää siis siksi, että kokonnumme koko porukalla viikonloppuna siskon luon Hirvensalmelle juhlimaan viime vuoden joulua ja siksi on neulojalla/väkertäjällä kiirettä pitänyt. Pitäähän olla myös lahjoja..Torstaina pitää vielä ehtiä neuletapaamiseen Lankabaariin Turkuun.
Kuvia tulee taas kunhan saan jotain valmiiksi, puikoilla on yksi huivi ja yhdet "rannustimet".
Palaan taas asioille kunhan kiireiltäni kerkiän.

Kiirettä pitää...

Tässä on yksi valmistunut sukkapari, jotka voi näin julkisesti esitellä, muut valmistuneet työt ovat piilossa lahjakääreitä odottamassa. Malli on Kesävoi nimeltään ja lankana lahjaksi saatu Harry Potter:) Omaan käyttöön ajattelin nämä ottaa.
Viikonloppua ja kevättä odotellessa.

torstai 17. maaliskuuta 2011

aarteita

Tänään posti toi pussillisen ihania helmiä! Kunhan pääsen siskon kurssille niin alkaa koruja ym. syntymään ja kuvia myös. Sukkatehdas on edelleen toiminnassa, tosin kahdet eri sukat ovat vaiheessa ettei tule tylsäksi:) Itse en voi oikein hyvin koska mahatauti vaivaa ja olen kotona karanteenissa, itse määrämässäni kylläkin.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Keittiönpöydällä

Niin kukkii täällä myös keittiönpöydällä, meinasin ihan unohtaa.

Kevättä pöydällä

Nyt ei ole uusia töitä esiteltävänä, mutta kaunis Soilikki kukkii kevättä olohuoneen pöydällä!
Sukkatehdas käy täydellä teholla kuunvaihteen Joulua varten. Miesten sukkia on tulossa, kamalan suuria jalkoja...
Aiemmin esitelty huivinteelmys joutui purettavaksi:( suurensin mallia liikaa eikä siitä olisi tullut hyvä. Uuis pienempi samalla mallilla on puikolla.
Hyvää alkanutta viikkoa! t- Pave

lauantai 12. maaliskuuta 2011

"Suojaruukku"

Kerran ahneuksissani ostin kaksi kerää tätä Novitan lankaa, nimeä en nyt muista. Lanka oli paksua jossa on paljetteja siroteltuna sinne tänne. En oikein keksinyt mitä siitä tekisin, mutta tänään se ilmoitti itse, että voisi olla kiva virkattuna kukkaruukun kaunistuksena ja oikeassahan tuo olikin. Tein näitä kaksi kpl ja mukavilta näyttävät.

Niskalenkki

Tälläinen lenkkihuivi valmistui tänään. Novitan kide on lankana, kuva ei anna "lenkille" täyttä oikeutta, mutta kevättä kohden tämä kaulassa:)

maanantai 7. maaliskuuta 2011

4.kerta todensanoo

Neljännellä kerralla pääsimme yhteisymmärrykseen Lankabaarin ihanan huivilangan kanssa millaiseksi huiviksi se haluaa asettautua. Kolme keraa aloitin ja purin...mutta tästä tulee hieno!

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Joululahjoja

Pimeä pääasia ja iloisuus-sukat valmistuivat, mutta en kuvaa niitä koska ovat menossa suvun myöhäis/aikaisjoululle:) Päätimme siirtää viime vuoden joulun huhtikuun ensimmäiselle viikonlopulle koska varsinaisena jouluna oltiin hajallaan kuka missäkin päin Suomea. Siihen nyt lahjoja huhkitaan:) Tässä on sekin hyvä puoli, että tänä vuonna on kaksi joulua, kivaa saa varmaankin myös kahdet lahjat..

torstai 3. maaliskuuta 2011

Valmis!!

Nyt valmistui matto makuuhuoneeseen, hiukan isompi olisi saanut tulla, mutta raaka-aine loppui:) hyvä tämäkin on. Omin käsin valmistettu.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Liukuhihnaa??

Nythän näitä huiveja alkoi tulemaan ihan liukuhihnalta:) Tämän sain kyllä valmiiksi jo muutama päivä sitten, en vain saanut kuvatuksi. On se kummaa, kun ihmisellä on ihan kamerakin ja silti pitää kuvat ottaa puhelimella:) Seuraava huivi pitää kyllä tehdä jo eri mallilla, ei ole muuten haastetta...

Painovirhe paholainen

Äskeiseen tekstiin on luiskahtanut painovirhe, raanteet piti olla ranteet...toimitus pahoittelee;)

Makuuhuoneen matto

Tästä kasasta on tulossa makuuhuneen matto, mutta nyt raanteet ja sormet ilmoittivat että on syytä pitää vähän taukoa, painoa on jo ihan kiitettävästi vaikka pyöröpuikolla tätä näperränkin.

BlingBling

Tein itselleni pipon kevään kunniaksi, se näyttää kyllä kivammalta päässä kuin pöydällä:)

tiistai 1. maaliskuuta 2011